Presentatie Bureau Botersloot tijdens de Rotterdamse open daken dagen

06.2015 | Bureau Botersloot tijdens de ‘R’damse dakendagen’

Afgelopen weekend heeft Rotterdam de daken gevierd. Tijdens de Rotterdamse Dakendagen waren vele verschillende daken te bezoeken en was de stad te beleven vanuit een bijzonder perspectief. Omdat wij ook zo genieten van het ongewone perspectief op de stad vanaf 18+ meter was ons dak en dakterras ook te bezoeken.

Tijdens een informatiebijeenkomst voor VvE’s en grootdak-eigenaren heeft Bureau Botersloot een presentatie gegeven over de kansen en mogelijkheden die deze daken van Rotterdam bieden; en vooral ook het proces om deze kansen te benutten. De daken van Rotterdam zijn een geweldige kans om te midden van alle bouwblokken en iconen de kleine korrel en het individueel initiatief weer de stad in te krijgen, een veelal nog onbenutte kans. Bouwen op daken, in welke vorm dan ook voegt letterlijk een nieuwe gebruikslaag toe aan de stad.