160115b-onthulling-Jacobspark-panelen

01.2016 | een cadeau voor rotterdam

Jacobspark. De metamorfose van de Sint Jacobsplaats tot Jacobspark is een feit; Rotterdam is zomaar een park rijker! Op vrijdag 15 januari zijn de parkpanelen onthuld en is het park officieel geopend.

Dankzij de geweldige inzet en betrokkenheid van de initiatiefgroep van bewoners en de constructieve samenwerking met de gemeente is het oude plantsoen in een aantal stappen getransformeerd tot een echt park. Bureau Botersloot heeft een bijdrage geleverd in de vorm van het concept, het ontwerp en de coördinatie van de uitvoering van de parkpanelen; een reeks van vijf ‘stammen’ met informatie over de bomen en de natuurlijke taferelen die zich dagelijks afspelen in het park. Door de initiatiefgroep is het Jacobspark-blog geopend waar meer verhalen zullen worden opgetekend!